Welke lingerie en badmode neem je mee op vakantie?

Het is belangrijk om goed voorbereid op vakantie te gaan. Dit begint natuurlijk bij het meenemen van passende lingerie en badmode. Zo is het fijn als je een bikini hebt waar jij je goed in voelt, maar passende lingerie mag ook niet vergeten worden. Hieronder lees jij waar je op moet letten om jouw vakantie nog geslaagder te maken.

In het zuiden van Spanje kunnen de temperaturen hoog oplopen en dan is het fijn als de basis goed is. Hiermee bedoelen wij onder andere je lingerie en badmode. Eén van de meest bekendste lingeriemerken is PrimaDonna Lingerie. Zij zijn gespecialiseerd in grotere cupmaten en zorgen dat vrouwen voldoende ondersteuning krijgen. Om ervoor te zorgen dat jij jouw match vindt met lingerie en badmode, staan hier een aantal tips die helpen om ervoor te zorgen dat jij comfortabel de zomer in gaat.

1. Laat je opmeten

Maar liefst 80% van de vrouwen draagt de verkeerde BH maat. Het is dus van belang om, voordat je nieuwe lingerie of badmode koopt, je maat te laten checken in een lingeriewinkel. Zij kunnen snel en vakkundig zien of jij de juist maat draagt of toch moet overstappen naar een andere maat.

2. Kies voor lingerie of badmode die bij jou past

Je voelt je beter als je lingerie of badmode kiest waar jij je goed bij voelt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een voorgevormde, balconette of beugel BH/bikinitop. Ook heb je de keuze uit bijvoorbeeld een hoger of brazilian bikinibroekje. Sommige modellen staan mooier bij jouw lichaamstype dan andere. Zo is het aan te raden om verschillende dingen te proberen, zodat je deze ook ziet bij jezelf. De keuze is aan jou!

3. Koop er een passend broekje bij

De meeste mensen kopen wel een passend bikinibroekje bij hun bikinitopje, maar veel vrouwen doen dit niet bij een BH. Het geeft je zelfvertrouwen echter wel een boost als je een passend lingeriesetje aanhebt. Hierdoor voel jij jezelf mooier en heb je meteen een goede start van de dag!

4. Draag lingerie die passend is onder jouw kleding

Het is van belang dat je jouw lingeriesetje baseert op de kleding die je die dag gaat dragen. Draag je bijvoorbeeld een strapless jurkje? Ga dan ook voor een strapless BH. Draag je een strak hemdje, ga dan eerder voor een t-shirt BH om te voorkomen dat bijvoorbeeld de broderie van je BH doorschijnt onder je hemdje. Nog een leuke tip: onder witte kleding kun je het beste kiezen voor rode lingerie.

5. Maak je bikini af met mooie strandkleding

Als laatste mag strandkleding natuurlijk niet vergeten worden. Hiermee kun je jouw bikini of badpak af stijlen en daardoor voel jij je comfortabeler om over het strand heen te lopen. Zo heb je de keuze uit prachtige strandjurkjes, pareo’s, shorts en nog veel meer. Deze kan je mooi over je badmode dragen of gewoon als outfit!

Aan de hand van de bovenstaande tips ga jij met een goed gevoel je vakantie in. Zo heb jij geen last van niet lekker zittende lingerie & badmode en ga jij met jouw perfecte bikini match het strand op!